Fida Secondhand Valikko

Hakaniemen Fidaa freesattiin

Hakaniemen uudistus.2017.kuva2

Hakaniemen Fidaa freesattiin viime viikonloppuna. Pian 10 vuotta täyttävä myymälä on odottanut uutta ilmettä. Trashionista Outi Pyyn suunnittelema uudistus sujui nopealla aikataululla. Perjantai-illan ja lauantain aikana myymälä koki raikkaan uudistuksen.

Seiniä maalattiin ja tapetoitiin. Kolmiulotteiselta näyttävät kuvioidut tapetit elävöittävät nyt tilaa. Hatut ja laukut odottavat ostajiaan uusilla hyllyillä. Katumuotiosasto sai ympärilleen kaipaamaansa lisätilaa.

Freesaus ei jäänyt huomaamatta. Asiakkaat ovat kiitelleet avaria tiloja ja ihastelleet jännittävän näköistä seinää. ”Vau, mikä tapetti!”

Uudistus toi piristystä myös henkilökunnalle. Myymälänhoitaja Kaija Kontulainen on tyytyväinen freesaukseen. ”Tätä olikin odotettu.” Kontulainen on toiminut Hakaniemen myymälänhoitajana sen perustamisesta asti. Vuosien aikana myymälän tilat ovat hieman laajentuneet ja kokemus myymälätyöstä on lisääntynyt.

Kontulainen on kiitollinen useista sitoutuneista vapaaehtoisista, jotka ovat uurastaneet Fidan hyväksi. ”Talkoolaiset ovat mahtavaa porukkaa”, Kontulainen iloitsee.

Kallion kulmilla tunnetaan katumuotiin erikoistunut Hakaniemen Fida. 15 % opiskelija-alennus houkuttelee alueen opiskelijoita ostoksille. Myymälänhoitaja toivottaa kaikenikäiset tervetulleiksi uudistuneeseen myymälään.

Hakaniemen Fida palvelee osoitteessa Hämeentie 5 a. Myymälä on avoinna arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-16. Myymälän numero on 09 876 3744. Hakaniemen Fida on myös facebookissa.

Hakaniemen Fida ottaa vastaan lahjoituksena vaatteita, astioita ja muuta pientä kodin irtainta. Lahjoituksia voi tuoda myymälään aukioloaikoina. Voit myös tilata ilmaisen noudon osoitteesta ilmainennoutopalvelu.fi tai soittamalla 09 566 00 200.

Ostamalla ja lahjoittamalla olet mukana Fidan työssä köyhien maiden lasten ja nuorten auttamisessa.

Hakaniemen uudistus.2017.kuva1

Hakaniemen Fida sai kaipaamansa uuden, raikkaan ilmeen.

24.2.17