Fida lähetystorit Valikko

Kolme tapaa lahjoittaa Fidalle

1. Suoraan myymälöihin
Voit tuoda vaate-, huonekalu-  ja tavaralahjoituksesi suoraan myymälöihin niiden aukioloaikoina. Lahjoitukset tarkastetaan ennen vastaanottoa.
2. Vaatekeräyslaatikoihin
Kun tuot vaatteita tai särkymättömiä pienesineitä keräyslaatikoihin, pakkaa ne muovipusseihin, jotta ne säilyisivät kuivina ja puhtaina. Kaikkein suurimpia säkkejä ei kannata käyttää, koska ne eivät välttämättä mahdu keräyslaatikkoon.
Keräyslaatikkomme tyhjennetään vähintään kerran viikossa. Jos havaitset, että keräyslaatikko on tukossa tai täynnä, olethan yhteydessä (puhelimitse 040 532 6422 tai sähköpostitse kirpputorit(at)fida.info), jotta voimme korjata tilanteen. Kiitos avustasi!
3. Tilaa ilmainen noutopalvelu puhelimitse
Lähes kaikilla Fidoilla on arkipäivinä toimiva ilmainen noutopalvelu hyväkuntoisille tavaralahjoituksille. Jos tarvitset kuljetusapua, soita lähimpään Fidan myymälään ja sovi noudosta. Huomioithan, että kuljettaja arvioi tavaroiden kunnon ennen vastaanottamista.

Mitä otamme vastaan?
Otamme vastaan hyväkuntoisia ja ehjiä vaatteita, asusteita ja kodin irtaimistoa. Noudamme myös kuolinpesät. Joissain myymälöissä ei ole huonekaluja myynnissä, joten niissä ei oteta vastaan huonekaluja. Huomioithan, että emme ota vastaan rikkinäisiä, likaisia tai muuten myyntikelvottomia tavaroita emmekä yli 5 vuotta vanhoja pesukoneita, jääkaappeja tai pakastimia. Pianoja otamme vastaan, mutta niille emme valitettavasti voi tarjota noutopalvelua.

Kultainen ohje lahjoittajalle on: lahjoita sellaista tavaraa, jota voisit itsekin ostaa.

Katso keräyslaatikoiden sijainnit alla olevasta listasta klikkaamalla valitsemaasi kaupunkia: