Fida lähetystorit Valikko

Kolme tapaa lahjoittaa Fidalle

1. Suoraan myymälöihin

Voit tuoda vaate-, huonekalu- ja tavaralahjoituksesi suoraan myymälöihin niiden aukioloaikoina. Huonekalut tarkistetaan ennen vastaanottoa.

2. Vaatekeräyslaatikoihin

Kun tuot vaatteita tai särkymättömiä pienesineitä keräyslaatikoihin, pakkaa ne muovipusseihin, jotta ne säilyisivät kuivina ja puhtaina. Kaikkein suurimpia säkkejä ei kannata käyttää, koska ne eivät mahdu keräyslaatikkoon.
Keräyslaatikkomme tyhjennetään vähintään kerran viikossa. Jos havaitset, että keräyslaatikko on tukossa tai täynnä, olethan yhteydessä puhelimitse 040 532 6422 tai sähköpostitse laatikot@fida.info, jotta voimme korjata tilanteen. Kiitos avustasi!

3. Ilmainen noutopalvelu

Voit tilata ilmaisen noudon lahjoitettaville tavaroille ja vaatteille pääkaupunkiseudun kuljetuskeskuksesta osoitteesta ilmainennoutopalvelu.fi tai puhelimitse p. 09 566 00 200. Kuljetuskeskuksen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-18.
Muualla Suomessa voit soittaa lähimpään Fida-myymälään ja sopia noudosta. Myymälöiden yhteystiedot löydät tästä.

Huomioithan, että kuljettajat tarkistavat huonekalujen kunnon paikan päällä, ja tekevät päätöksen vastaanottamisesta tavaran nähtyään.

Mitä otamme vastaan?

Otamme vastaan ehjiä ja myyntikelpoisia huonekaluja, vaatteita, astioita ja muuta kodin irtainta. Katso tästä tarkempi lista. Noudamme erikseen sovittaessa myös kuolinpesiä.

Kultainen ohje lahjoittajalle on: lahjoita sellaista tavaraa, jota voisit itsekin ostaa.

Keräyslaatikot: