Fida Secondhand Valikko

Lähetystorien esittely

Fida lähetystoreilla on noin 200 talkoolaista

Fida lähetystoreilla on tarjolla hyvälaatuisia käytettyjä vaatteita, huonekaluja, astioita ja muita pientavaroita – antiikkia ja designtuotteita unohtamatta.

Fida lähetystorit TV – Ilmainen noutopalvelu
(Tuottaja: Fida lähetystorit, ohjaus: Galih Bulgamin, äänet: Anggi Bulgamin, valokuva: Jani Salokangas)

Mikä Fida on?

Fida lähetystorien tuotto käytetään Fida Internationalin tekemään työhön. Fidan tehtävänä on parantaa kehitysmaiden lasten ja nuorten elämää. Fida on kotimainen, Suomen helluntaiseurakuntien omistama lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö.  Kehitysyhteistyössä Fida on Suomen ulkoministeriön virallinen kumppanuusjärjestö.

Vuosittain Fidan ja paikallisten kumppaneiden hankkeiden kautta apua saa noin 1,5 miljoonaa ihmistä. Lisätietoja www.fida.info.

Mitä otamme vastaan?

Otamme vastaan kaikenlaista hyväkuntoista ja ehjää tavaraa:

Joissain myymälöissä ei ole huonekaluja myynnissä, joten niissä ei oteta vastaan huonekaluja.

Huomioithan, että emme ota vastaan rikkinäisiä, likaisia tai muuten myyntikelvottomia tavaroita emmekä yli 5-vuotta vanhoja pesukoneita, jääkaappeja tai pakastimia.

Kultainen ohje lahjoittajalle on: lahjoita sellaista tavaraa, jota voisit itsekin ostaa.

Minne voin tuoda lahjoitukseni?

  1. Suoraan myymälöihin. Voit tuoda vaate- ja tavaralahjoituksesi suoraan myymälöihin niiden aukioloaikoina. Tuodessasi tavaroita niiden kunto arvioidaan ja päätetään, otetaanko ne vastaan.
  2. Vaatekeräyslaatikoihin. Kun tuot vaatteita tai särkymättömiä pienesineitä keräyslaatikoihin, pakkaa ne muovipusseihin, jotta ne säilyisivät kuivina ja puhtaina. Kaikkein suurimpia säkkejä ei kannata käyttää, koska ne eivät välttämättä mahdu keräyslaatikkoon. Keräyslaatikkomme tyhjennetään vähintään kerran viikossa. Jos havaitset, että keräyslaatikko on tukossa tai täynnä, olethan yhteydessä Fidan vaihteeseen (puhelimitse (09) 5660 040 tai sähköpostitse fida (at) fida.info), jotta voimme korjata tilanteen. Kiitos avustasi! Katso Fidan vaatekeräyslaatikoiden sijainnit
  3. Tilaa ilmainen noutopalvelu puhelimitse. Lähes kaikilla Fida lähetystoreilla on arkipäivinä toimiva ilmainen noutopalvelu hyväkuntoisille (ehjille ja myyntikuntoisille) tavaralahjoituksille. Jos tarvitset kuljetusapua, soita lähimmälle Fida lähetystorille ja sovi noudosta. Noudamme myös kuolinpesät. Nouto hoidetaan noin viikon kuluttua tilauksesta arkipäivinä. Huomioithan, että kuljettaja arvioi tavaroiden kunnon noutaessaan niitä ja päättää, otetaanko ne kyytiin.Löydä lähin lähetystorisi.