Fida Secondhand Valikko

Tilaa ilmainen noutopalvelu

Haluatko lahjoittaa vaatteita tai tavaraa Fidalle?
Otamme vastaan lahjoituksina ehjiä ja myyntikelpoisia vaatteita, huonekaluja, astioita ja muuta kodin irtainta. Katso tästä tarkempi lista.
Kuljettajat tarkistavat tuotteet paikan päällä
Kuljettajat tarkistavat tuotteet ja tekevät päätöksen huonekalujen ja isojen tavaroiden vastaanottamisesta sen jälkeen. Katso tästä kriteerit.
Anna hyvän kiertää!
Lahjoittamalla tuet Fidan työtä heikossa asemassa olevien lasten ja nuorten auttamiseksi. Lue lisää Fidan avustustyöstä.

Toivottava noutoaika *:
 ma-pe klo 8-12 ma-pe klo 12-16 ma-pe klo 16-20 Sovitaan erikseen

Olen tietoinen, että kuljettajat tekevät päätöksen huonekalujen ja pientavaroiden myyntikelpoisuudesta tavaran nähtyään

 Haluan vastaanottaa Fidan tiedotteita

Mikäli teillä on kysyttävää tai haluatte selvittää, soveltuuko lahjoittamanne tavara uudelleen käytettäväksi, kuljetuskeskuksemme puhelinvaihde palvelee ma-pe 9-18 numerossa (09) 566 00 200.

* Pakollinen tieto
** Täytä toinen kentistä

Lahjoitukset myymälöihin ja keräyslaatikoihin

PK-seudulla on 13 myymälää, joihin voi toimittaa tavaraa niiden aukioloaikoina. Katso ohjeet vastaanotettavista tavaroista ja kriteereistä.

Keräyslaatikoihin voi jättää vaatteita ja pientavaraa ympäri vuorokauden. Katso info keräyslaatikoihin lahjoittamisesta.

Hyvä tietää

  1. Lahjoitettavien vaatteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja käyttökelpoisia.
  2. Keräyslaatikkoon voi laittaa myös särkymätöntä pientavaraa.
  3. Pakkaa lahjoitettavat vaatteet ja pientavarat suljettuun muovipussiin tai pieneen suljettuun laatikkoon. Keräyslaatikon luukusta ei mahdu säkit, isot urheilukassit, matkalaukut tai kookkaat laatikot.
  4. Keräyslaatikot tyhjennetään viikoittain.

Mikäli laatikko on täysi tai tukossa, asiasta voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 040 532 6422 tai sähköpostilla laatikot@fida.info. Täältä löydät listan keräyslaatikoiden sijainneista.