Fida Secondhand Valikko

Fidalta täydellisen kesäpäivän ainekset

Täydellisen kesäpäivän ainekset Fidalta

Ihanaa, kesä on vihdoin täällä, eikä hetkeäkään hukattavaksi sisällä! Lue vinkit täydellisen kesäpäivän viettoon ja hae kesäpäivän ainekset Fidalta.

Rentoa hengailua ystävien ja perheen kanssa

Täydellinen kesäpäivä alkaa rennosti rannalla, mökillä tai vaikka omalla kotipihallasi. Älä sido itseäsi aikatauluihin, vaan anna fiiliksen viedä. Kirjojen lukemista, uimista tai rentoa oleilua ja pelaamista.

Mitäpä jos järjestäisit kesäkisat, joissa kisaillaan perinteisissä kesälajeissa kuten mölkyssä, tikanheitossa tai kroketissa? Fida secondhand-myymälöistä löydät pihapelejä kesäkisoihin. Jos kaipaat aktiivisempaa menoa, meiltä voit tehdä löytöjä myös aktiivisimpiin lajeihin, kuten sulkapalloon tai tennikseen. Meiltä löytöjä myös perheen pienimmille kesän vesi- ja hiekkaleikkeihin.

Päivällinen taivaan alla

Aktiivisen aamupäivän jälkeen rento yhdessäolo jatkuu piknikin merkeissä. Levitä suuri viltti, lakana tai muu kangas suojaksi nurmelle tai hiekalle ja nauti tunnelmasta ja hyvästä ruuasta. Tunnelmaa nostattaa musiikki, joka kulkee mukana kesäisine soittolistoineen esim. paristokäyttöisen matkakaiuttimen tai radion avulla. Kun haluat panostaa piknikillä kattaukseen, pakkaa mukaan posliiniastiat. Posliinilautaset tuovat kesäpäivän piknik-hetkeen ylellisyyttä, ja Fida secondhand-myymälöistä löydätkin kauniit astiat kesäkattaukseen, joita ei tarvitse varoa kuin isoäidin perintöaarteita. Myös luonto kiittää, kun käytössä on oikeat astiat kertakäyttöisten sijaan. Eväät kannattaa tehdä kotona valmiiksi, jolloin roskien määrä ulkona pysyy mahdollisimman vähäisenä. Sujauta piknik-korin pohjalle kylmäkalle, jotta ruuat pysyvät viileinä pitkään.

Varaudu viileneviin iltoihin

Olipa kesäpäivä kuinka lämmin tahansa, viileisiin kesäiltoihin kannattaa varautua. Fida secondhand-liikkeistä löydät hellevaatteiden lisäksi puettavaa myös illan pikkutunneille, olipa suuntanasi tanssit, kesäkadut, festarit tai mökkilaituri. Suuri huivi ja pitkät kevyet housut suojaavat viilenevien iltojen lisäksi myös hyttysiltä.

Poikkea lähimpään Fida-myymälääsi, ja hae meiltä täydellisen kesäpäivän ainekset!

Nähdään Fidassa, löydä lähin myymäläsi täältä!

Kesäpäivän aktiviteetit Fidalta